Afspraak maken

Om een afspraak te maken kun je het beste de online agenda gebruiken en direct een afspraak inplannen (zie hieronder).

UPDATE JUNI 2019: Vanwege drukte in de praktijk zijn er maar weinig vrije plekken over in de online agenda om een behandeling in te plannen.

Ben je in het verleden al onder behandeling geweest bij Kropp? Stuur me dan een mail of app, zodat ik je handmatig in kan plannen.

Wil je jezelf als nieuwe klant aanmelden bij Kropp? Stuur me dan een mail met de reden van aanmelding, waarom je bij Kropp onder behandeling wilt komen en voor welke behandeling je naar Kropp wilt komen. Op basis van die gegevens kan ik je informeren om een andere fysiotherapeut te bezoeken of om te wachten voor een specifieke behandeling bij Kropp.

Alle consulten zullen maximaal 45 minuten in beslag nemen, met uitzondering van de myofasciale behandeling.

Indien dit niet mogelijk is, dan kun je het beste een mail of whatsapp-bericht sturen naar de praktijk met het verzoek een afspraak te maken. Bellen is zeer lastig, maar je mag het altijd proberen; op het moment dat ik bezig ben met een behandeling, dan zal ik de telefoon niet aannemen.

Afspraak annuleren

Mocht je niet in staat zijn een afspraak na te komen, dan raden wij je aan tenminste 24 uur tevoren af te bellen. De behandeling wordt dan niet in rekening gebracht. Als je, zonder af te bellen, een afspraak niet nakomt, wordt deze bij je in rekening gebracht.