Maak een afspraak
De oefentherapie van de fysiotherapeut komt voort uit de heilgymnastiek. Voordat er fysiotherapeuten bestonden, waren er de heilgymnasten.

De laatste jaren is de oefentherapie een steeds groter deel gaan uitmaken van de opleiding Fysiotherapie, maar ook van het behandelplan van de fysiotherapeut. Steeds grotere praktijken voor fysiotherapie ontstonden met daaraan gekoppeld een klein tot megagroot fitnesscentrum.

De fysiotherapeut van Kropp Fysiotherapie heeft in al deze settings mogen werken. Van Betaald Voetbal Organisaties tot megagrote fitnesscentra en van kleine solopraktijken tot management/directie van grote franchiseorganisaties in de fysiotherapie, re-integratie en revalidatie.

Oefentherapie hoeft niet per sé uitgevoerd te worden met dure apparatuur of in een fitnessclub. Ook thuis of in de buitenlucht kan goed worden geoefend. (lees: gewerkt aan herstel)

Bij Kropp Fysiotherapie wordt zoveel mogelijk geoefend met gebruikmaking het eigen lichaam(sgewicht) in huis of natuur. Uiteraard afhankelijk van ieders persoonlijke voorkeur. Indien na de behandeling verder geoefend dient te worden, kan de fysiotherapeut je hierin adviseren.
Maak een afspraak