Maak een afspraak

Kenzo Kase - grondlegger van de Kinesio Tape en de Kinesio Taping Methode
Kenzo Kase – grondlegger van de originele Kinesio Tex Tape en de Kinesio Taping Methode

Toen ik 40 jaar geleden de Kinesio® Tex Tape ontwikkelde, was het niet te voorzien dat deze methode wereldwijd werd geaccepteerd en daardoor een groot succes werd.

Ze zeggen dat imitaties de beste vorm van vleierij is, maar helaas in dit geval moet ik dat tegenspreken.

Heden ten dage bieden sommige bedrijven gekopieerde versies van Kinesiologische tapes aan. Pas op, deze producten zijn niet de originele Kinesio® Tapes!

Als er als merknaam geen Kinesio® opstaat, dan gaat het om een imitatie waarvan de eigenschappen vaak onvoldoende zijn. Het streven om snel geld te verdienen door imitaties te verkopen brengt onze branche in verlegenheid en zelfs op de lange duur in gevaar. Deze bedrijven beschadigen de reputatie welke Kinesio® opgebouwd heeft in revalidatie en het sportsegment gedurende de afgelopen jaren.

Daarom vraag ik u dringend, vertrouw alleen het origineel! De wereldwijd erkende elastische tape welke gevoerd wordt onder de merknaam Kinesio®. U kunt zichzelf beschermen tegen kopieën en imitaties, door uitsluitend bij bedrijven te kopen, welke worden erkend door de Kinesio® Holding Corporation. Wanneer het om uw professionaliteit of uw gezondheid gaat, kunt u niet tevreden zijn met imitaties.

Hoogachtend,
KinesioTaping
Dr. Kenzo Kase
Oprichter van Kinesio® Tex Tape & Kinesio® Taping Methode

Maak een afspraak