Maak een afspraak

WhatsApp Fysio

Kies voor gemak en WhatsApp met Kropp

whatsapp fysio utrecht kropp

Hou jij ook van makkelijke en laagdrempelige contactmomenten? Wij wel, en wij willen het ook graag voor jou makkelijk maken. Daarom kun je vanaf nu WhatsAppen met Kropp. Direct vanaf je smartphone vragen stellen. Het is nu mogelijk bij Kropp.

WhatsApp Messenger is een cross-platform mobiele berichtenapp waarmee je berichten kunt uitwisselen zonder dat je hoeft te betalen voor sms-berichten. Naast het verzenden van berichten kunnen gebruikers elkaar onbeperkt afbeeldingen, video’s en geluidsopnames sturen.

WhatsApp Fysio

Pijntje? WhatsApp Fysio?! Gratis, snel en deskundig advies van Kropp via WhatsApp!

Heb je een vraag of wil je tips over een pijnklacht/blessure? Stuur een WhatsApp-berichtje naar 06 – 19 424 524 en Kropp beantwoordt je vraag! Gratis en vrijblijvend!

De voordelen van WhatsApp Fysio?! op een rij:

  • Direct antwoord op je vragen
  • Snel inzicht in je klacht(en)
  • Tips om de klacht(en) te kunnen verlichten
  • Contact met een deskundige fysiotherapeut
  • Gratis en geheel vrijblijvend!

Hoe werkt het?

Met WhatsApp Fysio?! krijg je gratis en snel een inschatting van je (pijn)klachten door een fysiotherapeut! Sla telefoonnummer 06 – 19 424 524 op in je telefoon en stuur een WhatsApp-bericht. Geef in het WhatsApp-bericht een duidelijke beschrijving van de (pijn)klachten. Stuur optioneel ook een foto en/of video mee. De fysiotherapeut maakt vervolgens een inschatting van je (pijn)klachten en geeft he waar mogelijk tips om de klacht te kunnen verlichten. Gratis! Indien gewenst zal de fysiotherapeut een afspraak met je inplannen of doorverwijzen naar een andere zorgverlener. Zo gemakkelijk is het!

Let op: de informatie die je ontvangt via WhatsApp Fysio?! is alléén bedoeld voor informatieve doeleinden. Kropp is niet verantwoordelijk voor enige schade die je onverhoopt ondervindt als gevolg van communicatie via WhatsApp Fysio?! Bij twijfel dien je te allen tijde een reguliere afspraak te maken met een medisch specialist. De fysiotherapeut kan je hierover meer vertellen. 
Maak een afspraak