Een massage in Utrecht tijdens de lockdown is nog steeds mogelijk bij de fysiotherapeut. En in de meeste gevallen wordt dit ook nog eens door je zorgverzekeraar vergoed*.

Bij Kropp Fysiotherapie in Utrecht gaan ook de massages gewoon door tijdens deze lockdown. Voorwaarde is wel dat er sprake is van lichamelijke klachten. En wie heeft er nu niet lichamelijke klachten van al dat thuiswerken? Of je nu klachten heb in je nek en schouders vanwege een verkeerde werkhouding aan de keukentafel. Of je hebt klachten in je rug vanwege een verkeerde of niet goed ingestelde bureaustoel? Massage kan ervoor zorgen dat deze pijnklachten afnemen.

Iedereen die denkt een massage te kunnen gebruiken mag zichzelf inplannen. Het niet noodzakelijk om in Utrecht te wonen als je een massage wilt hebben. Ook mensen buiten Utrecht mogen een massage inplannen.

Boek daarom vandaag nog een massage in via het online afsprakensysteem en laat je dit jaar nog lekker masseren om weer lekker in je vel te komen.

Na het invullen van de vragenlijst, wordt je automatisch doorgestuurd naar de agenda. Kies hier dan voor een Intake Fysiotherapie en vul in de opmerkingen in dat het om een massage gaat. Zodra dat is gebeurd, zal er contact met je worden gelegd om te overleggen.

massage ontspanningsmassage Utrecht
Massage tijdens lockdown

*Kijk in je polis wat je krijgt vergoed voor een zitting fysiotherapie bij een niet-gecontracteerde fysiotherapeut om te weten te komen hoeveel je zorgverzekeraar bijdraagt voor een massage.